Winterbanden: handige tips voor veilig rijden - Montage van banden bij u in de buurt

Montage van banden bij u in de buurt

Winterbanden Gepubliceerd op 13/12/11 door Julien T

U heeft een voor uw auto geschikt model banden geselecteerd. U heeft het distributienetwerk gevonden dat deze autoband tegen de beste prijs verkoopt. U wilt nu weten waar zich de dichtstbijzijnde verkooppunten en montagecentra van dit merk bevinden. Rezulteo biedt u het juiste antwoord: in één oogopslag kunt u deze op een kaart lokaliseren en de volledige adressen raadplegen.

 

> Raadpleeg, om te weten welke band het meest geschikt is voor uw voertuig, uw prioriteiten en de streek waar u woont, het artikel De juiste winterband kiezen met rezulteo.

 

> Raadpleeg, om het distributienetwerk te vinden dat de door u geselecteerde band tegen de beste prijs verkoopt, het artikel "uw winterbanden tegen de scherpste prijzen".

 

> Vind de verkoop- en montagepunten bij u in de buurt
Zodra u het goedkoopste distributienetwerk heeft gevonden, kunt u alle aangesloten verkooppunten rond een gegeven adres op een kaart weergeven 


GeolocatieFoto credits © : rezulteo

De verkoper in ons voorbeeld is autobandenmarkt.nl (ook beschikbaar voor de Belgische markt: autobandenmarkt.be), een verkoopsite die overeenkomsten met montagecentra heeft afgesloten. Deze centra worden op de kaart weergegeven.

 

 > Het adres van het verkooppunt of autocenter verkrijgen
Door op één van de op de kaart weergegeven punten te klikken, wordt alle nuttige informatie om contact op te nemen met het verkooppunt of hiernaar toe te rijden weergegeven.


Gelocatie-verkopersFoto credits © : rezulteo