Goodyear, het bandenmerk Goodyear. Alles wat u moet weten over Goodyear banden. Informatie, prijs, bandenreeks, contactgegevens en nieuws.
Goodyear Safety Together

Goodyear banden, het merk.

Meer weten over het merk Goodyear: ontdek de laatste nieuwtjes, de geschiedenis van het merk Goodyear, het bandenaanbod van Goodyear en alle verkopers van Goodyear banden.

Wie is Goodyear?

Goodyear, opgericht in 1898 te Akron (Ohio) door de Amerikaan Franck Seiberling, is tegenwoordig de op 2 na grootste internationale bandenfabrikant met een marktaandeel van circa 15 %.

De groep heeft vestigingen in vijf continenten. In 2008 heeft het 30 miljoen banden verkocht en een omzet gemaakt van 19,5 miljard dollar (13,3 miljard euro).

Op het gebied van innovatie, ontwikkelde Goodyear de eerste band zonder binnenband ofwel de “tubeless" band (1903) en de Run flat band (2002), met verstevigde zijkanten, waarmee je bij een lekke band naar een veilige plaats kunt rijden om deze te vervangen.

Het bandenaanbod van Goodyear

Beschikbaar voor personenwagens, 4x4's, bedrijfswagens .

Bekijk alle Goodyear banden

Waar Goodyear banden kopen?

Ceva Tyre Network, de Condé pneus, Eurotyre, First Stop, Midas, Passion Pneu, Peugeot, Point S, Q team, Renault, Volkswagen, Auto 5, Profile Tyrecenter, autobandenmarkt.be, planet-pneus.be…

Klantenservice Goodyear

Goodyear Dunlop Tires Belgium S.A

Prins Boudewijnlaan 5 

Contactformulier op de Goodyear website