Dunlop, het bandenmerk Dunlop. Alles wat u moet weten over Dunlop banden. Informatie, prijs, bandenreeks, contactgegevens en nieuws.
Dunlop

Dunlop banden, het merk.

Meer weten over het merk Dunlop: ontdek de laatste nieuwtjes, de geschiedenis van het merk Dunlop, het bandenaanbod van Dunlop en alle verkopers van Dunlop banden.

Wie is Dunlop?

Dunlop, uitvinder de luchtband, maakt tegenwoordig deel uit van de groep Goodyear, de op twee na grootste bandenfabrikant ter wereld.

Het wereldwijd verkochte bandenmerk is synoniem aan innovatie en autosport.

Wat betreft innovatie, kenmerkt dit bedrijf zich met name door de banden met stalen hielkabels, de technologieën om aquaplaning tegen te gaan en het eerste zelfdichtende systeem om spanningsverlies te voorkomen bij een lekke band.

Op het gebied van de autosport, is Dunlop onlosmakelijk verbonden met de 24 uur van Le Mans. De onderneming heeft deze race al 34 keer op haar naam geschreven met vermaarde autofabrikanten zoals Bentley, Jaguar of Ferrari.

Het bandenaanbod van Dunlop

Beschikbaar voor personenwagens, 4x4's, bedrijfswagens .

Bekijk alle Dunlop banden

Waar Dunlop banden kopen?

Ceva Tyre Network, de Condé pneus, Eurotyre, First Stop, Passion Pneu, Peugeot, Point S, Q team, Volkswagen, Auto 5, Profile Tyrecenter, autobandenmarkt.be, planet-pneus.be…

Klantenservice Dunlop

Goodyear Dunlop Tires Belgium S.A

Prins Boudewijnlaan 5

Telefoonnummer klantenservice : +32-(0)3 820 32 11

E-mail :   info-be_dunlop@dunlop-tires.com

Contactformulier op de Dunlop website