Bridgestone, het bandenmerk Bridgestone. Alles wat u moet weten over Bridgestone banden. Informatie, prijs, bandenreeks, contactgegevens en nieuws.
Bridgestone Your Journey, Our passion

Bridgestone banden, het merk.

Meer weten over het merk Bridgestone: ontdek de laatste nieuwtjes, de geschiedenis van het merk Bridgestone, het bandenaanbod van Bridgestone en alle verkopers van Bridgestone banden.

Wie is Bridgestone?

De in 1931 door de Japanner Shojiro Ishibashi opgerichte onderneming Bridgestone is, samen met de Franse onderneming Michelin, wereldmarktleider binnen de bandenindustrie. Tegenwoordig is één op de vijf banden ter wereld afkomstig uit een fabriek van de groep.

Bridgestone is overal ter wereld vertegenwoordigd en heeft in 2008 een omzet geboekt van 2.623 miljard yen (ofwel ongeveer 16,5 miljard euro).

Op het gebied van technologische innovatie, heeft het Japanse bedrijf met name de spikeloze winterbanden ontwikkeld (1982).

Sinds het einde van de jaren 1990 is Bridgestone tevens actief binnen de autosport, met name binnen de Formule 1 en de motorsport (GP).

Het bandenaanbod van Bridgestone

Beschikbaar voor personenwagens, 4x4's, bedrijfswagens .

Bekijk alle Bridgestone banden

Waar Bridgestone banden kopen?

Ceva Tyre Network, de Condé pneus, Eurotyre, First Stop, Midas, Passion Pneu, Peugeot, Point S, Q team, Volkswagen, Auto 5, Profile Tyrecenter, autobandenmarkt.be, planet-pneus.be…

Klantenservice Bridgestone

Bridgestone Belux NV/SA

Leuvensesteenweg 526

Telefoonnummer klantenservice : + 32 (0)2 714.67.00

E-mail :   infopr @ bridgestone.eu

Contactformulier op de Bridgestone website